Internetová zpovědnice


Úchylka? Přičina zneužití z dětství

Ahoj,

kdyz sem byla mala, zneuzival me muj otec ve 12 letech sem s tim sla na policii pote sem mela pritele, kteremu bylo 24 porad sem sex vyhledavala, ale mela sem problem dosahnout orgasmu (orgasmus mi zpusoboval jen tata) a tak to probihalo tak, ze sem orgasmus predstirala az do svych 16 let kdy me uspokojil oralne kamarad - byla sem rada a vlastne sem vedela, proc to tak vlastne je zacala jsem sledovat lesbicke porno a to nejen v tomhle obdobi, ale uz v te dobe kdyz me zneuzival tata a sex jako takovy kdy se jedna o styk me nevzrusuje nezne ve zkratce pri tom styku potrebuju citit bolest, ale pritom styku nikdy sem nikdy orgasmus nezazila.

Nevim jestli sem divna, ale kolikrat semi libilo spehovat lidi doma pri sexu pote sem se uspokojovala sama a mnoho dalsiho tef sem mela dilema zkusila sem vztah s holkou a libi se mi ten pocit a sem stastna, ze ona nema pero a nemuze mi ublizit a vlastne kdyz sem s ni spala, tak sme k tomu nemely hracky jen usta jazyk a ruce mam se citit divne.. kdyz me kluk neudela perem a to jen oralne nebo rukou?

A to sem zkousela vsechny metody jine polohy zmena mist treba pracka stul a nebo i venku a tak, ale proste me zadny chlap neudela a myslim si, z eto je blbe furt predstirat orgasmus.. byla bych radsi, kdybych nic nemusela predstirat.

Pri zalozeni seznamky sem narazila na lidi, kteri si prali abych jim ublizovala a ponizovala atd. znate to ne? Snad to tady ani nemusim vysvetlovat pri zamysleni nad touhle technikou co lidi provozujou a vim, ze ji vyhledavaji sem dospela k nazoru no (k tomu mymu) ze nemuzu ublizovat lidem (fyzicky) no jak uz sem se zminila co se mi delo v detstvi, ze sem se priznala ve 12 neprisla jen uleva ze uz mi to tata nebude delat ale..

Prislo hodne psychickych problemu zacala sem se sebeposkozovat.. a musela kolikrat na psychinu zaclo to ve 12 ted je mi momentalne 17 a muzu rict, ze kdyz sem se dostala do pastaku, tak to nutkani si ublizit postupem case odchazi, ale predrokem se mi zacala libit moje krev z leve ruky a navic se mi zacala libit moje bolest (tu sem si musela zpusobovat ja) a pak sem mela depky a z nejakeho duvodu sem zacala blejt uz mi to trva tak 2 roky, ze kazde rano co se vzbudim du blejt a kolikrat to neni jen rano, ale hlavne kdyz prichazi stresove situace nebo kdyz nekam mam jit nebo jen a ja z toho mam obavy sem klidnejsi kdyz se vyblinkam (nestrkam si tam prsty) uz to jde samo a postupem casu mi vlastne dochazi nebo spis mi pride, ze kdyz se vybliju je mi lip - vlastne ty starosti a problemy jdou stale ven no ja vim ze spousta lidi si rekne, ze sem blazen. Ze se mam jit lecit jen sem se s vama chtela podelit ..a budu rada kdyz na to nekdo napise svuj nazor.

přečteno: 772x
Zpět na seznam


Pandabanda (17)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
1
NE
2


Počet hlasů: 1
Průměrná známka: 5

Míša 31. 12. 2020 (09:46) 46.135.3.***
Ahojky,

K tomu co jsi napsala, naprosto ouhlasím s předchozím komentářem od @RePro.

Každý z nás je jiný, nikdo není stejný, každý jsme originální. Toho si můžeme povšimnout když se zaměříme na to, že každý člověk na této planetě má jiný život.
Ať už výchova, dětství, dospělost až stáří, studium, práce, vlastní rodina. Patří sem také, ty hezké momenty tak i ty špatné.

Ano, samozřejmě, že někdy narazíme na osobu, která „stejná jako my sami". Má podobné či stejné názory, způsoby, pohled na život nebo podobné či skoro totožné situace které prožil.

Ale pořád je tam nějaký rozdíl.
Když si vezmeme události.. Jsou v jiný den, čas, období, věk, v pocitech a myšlenkách, které máme v danou chvíli apod.
Liší se v bdobí po události, to jak se zachováme poté, jaké si neseme pocity a myšlenky, to jaké zkušenosti si z toho člověk vezme nebo-li ponaučení. Jak s těmi informaci naložíme, zda je „předáme dál nebo si je necháme jen pro nás samotné?" naší věkové skupině, blízkým či komukoli jinému.

Lišíme se našem charakteru, našich vlastnostech, dovednostech, dispozicích..
Lišíme se změnami sami sebe, „lajdsky“ řečeno, lišíme se tím jak se chováme po zkušenostech. Změníme se/ponaučíme. Např. určitý okruh lidí odstraníme ze svého života pro dobro, nebo najdeme tzv. „únik z reality/bolesti/negativity“. Někdo zjistí že určitá činnost mu pomáhá relaxovat, přemýšlet naopak vyčistit hlavu, přijít na jiné myšlenky, “upustit páru“, uvolnit ze sebe smutek/bolest, zapomenout či vytěsnit momenty(vzpomínky).

Je toho opravdu hodně... Je to, vlastně, úplně vše na co si vzpomenete.
Nechci tu psát knihu, přeci jen málokoho z nás má čas číst tak dlouhé komentáře, nemá rád čtení delších textů atd.


Už tak je to dlouhé, tak se omlouvám. Jsem velmi komunikativní osoba, taky jsem si zažila své.. Hovořím/ říkám své názory, pohledy na situaci/ předávám zkušenosti všem věkovým kategoriím.
A jsem zastánce názoru, že je nejlepší říct úplně vše „co máte na mysli“.

Důležité je aby jsi sama věděla co v životě chceš a jak to chceš. A plnit si to, řídit se podle toho a být šťastná.
Každý z nás si něčím těžkým prošel nebo prochází, nejsme v tom nikdo sám.
Držím palce a ať už je ti jen lépe a lépe.

13. 11. 2020 (19:55) 79.141.243.***
Ahoj,

jsme rádi, že ses tu vypsala - i to někdy pomáhá. Děkujeme za důvěru. Zkusím to vzít tak nějak postupně, co mi přišlo nejdůležitější.

Každý člověk (nehledně na pohlaví) hledá způsoby, jak dosáhnout svého orgasmu. Dovedla nás k tomu příroda, zkrátka tělo potřebuje v určitou chvíli si ulevit (vypnout a prožívat relax, harmonii). Jen výjimečně ženy prožívají zároveň vaginální orgasmus a zároveň ten klitoriální. K tomu klitoriálnímu se dá dojít poměrně snadno, pokud ženu protějšek dostatečně vzrušuje a je jí to příjemné. Záleží taktéž na dodržování určité frekvence způsobu stimulace. I z tohoto důvodu si umí kolikrát žena lépe pohrát s ženským tělem, protože ví, kde přesně stimulovat a jak zpříjemnit situaci. Žena zná své tělo, tak jako muž to své.

K otázce zneužívání doplním jen jedno - je dobře, že je to za tebou, ač se to ponese celý život, ale s postupem času jak častokrát píšu - vždy se člověk dokáže s určitou situací ztotožnit. To nic ale nemění na tom, že to bude (různorodě) bolet.

Člověk se obecně v životě častokrát zraní, byť neexistuje člověk, co se nezraní. Každý prožijeme určitou sehrávku, protože jsme se narodili do tohoto světa, do života, kde hrajeme každý z nás určitou roli. Někdo složitější, někdo jednoduchou. Ten výběr je hodně rozmanitý.

Jelikož jsi mladá žena, pevně věřím, že se život narovná tím správným směrem a začne dýchat tak, jak má. Ten správný nádech a výdech, víš?

Krásný zbytek dne přejeme a držíme palec.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27975x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)