Internetová zpovědnice


Prosím o radu s kamarádkou

Zdravím vás, mám takový problém, který mě dost trápí ikdyž se nejedná o mě. Konkrétně jde o moji kamarádku na které mi moc záleží a mám jí rád. Má už asi třičtvrtě roku kluka, je to úplný debil, řekl bych až psychopat. Pořád se s ní rozchází, když to zprůměruju, tak vyjde zhruba jeden rozchod na měsíc vztahu a do toho se navíc skoro pořád hádají. Je schopný se s ní rozejít nebo pohádat, kvůli každé mikroblbosti (pro příklad, třeba když mu 5 minut neodepíše dá jí to pěkně sežrat a to tak, že jí vyčítá, že ho ignoruje a podobné věci pořád ji hlídá volá píše kde a s kým je nemůže téměř nikam bez něj a to nemluvím o večeru to musí být buď s ním nebo doma). Navíc se asi před týdnem zjistilo, že káže vodu a pije víno čili po každém jeho rozchodu si užije jinde a to si myslím, že to dělal i během vztahu. Problém je ten, že ona ja tak hloupá a zamilovaná, že si ji dokáže vždycky namotat zpátky na řeči, že ji miluje, patří k sobě a podobné manipulativní žvásty a ona je tak zaslepená, že to absolutně nevidí a nevnímá přijde mi, že je jí snad i jedno, že ji podvedl, protože ho omlouvá pořád až je mi z toho na blití. Ani její kamarádky nevědí co s ní a trápí je, že jí tak ubližuje, protože ona co chvíli brečí a on ji jen trápí. A nás to trápí taky a proto vás prosím. Jak ji máme pomoct? Myslítě, že jí to snad po dalších rozchodech dojde? Nebo může to přestat dělat tenhle psychicky narušený blbeček? Děkuji moc za názory a odpovědi.

přečteno: 3451x
Zpět na seznam


tonda15 (22)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
1


Počet hlasů: 2
Průměrná známka: 3.5

25. 3. 2016 (16:54) 88.102.43.***
Pokud ona není hloupá a nemá zvláštní školu, tak by jí to mělo hned dojít. ;-)

Leslie 16. 3. 2016 (22:37) 193.165.236.***
Rádo se stalo :) Budu na tu vaší kočandu myslet, ať co nejdřív sundá ty růžový brejličky a žije naplno svůj vlastní život pln radostí, lásky a pochopení. Mír a láska :)

tonda 16. 3. 2016 (22:13) 109.81.215.***
nedostatek sebevědomí fakt nemá, kluci po ní vždycky jeli a otravujou i teď, protože je to fakt kočka :) já to vidím tak, že si k němu vypěstovala určitou závislost na něm a on toho zneužívá a hraje si s ní, jen doufám, že to nezajde daleko a nepřijde třeba nějakou nehodou dítě. Děkuji za názory a za pomoc :)

Leslie 16. 3. 2016 (19:12) 193.165.236.***
Mno shrneme to..ona si poradit nenechá,a i přesto,že ve vztahu trpí,furt jej udržuje. Proč si on drží ji, už víme. Nemá třeba i ona nedostatek sebevědomí? Třeba si na někoho jiného nevěří..detaily jsou mnohdy nejpodstatnější a bez nich člověk na nic nepřijde...nebo ji on bulikuje tvrzení,že takhle má vztah fungovat,bo jeho rodiče..nebo ji může vyhrožovat,že ji opustí,jako jeho táta mamku..může v tom být opravdu ledacos.to už je ve tvé moci,v moci kamaráda :)

tonda 16. 3. 2016 (18:10) 109.81.215.***
Znám ji dlouhou dobu, takže to vidím spíše na možnost 2 a stejné názory na to máme i my z jejího okolí. Myslíme si, že jen čeká až ho přestane bavit a pak se jí zbaví a do té doby si bude dělat stejně on co chce a vše jí zakazovat a obrazně řečeno ji bude mít na vodítku. Jen všichni doufáme, že to nebude trvat nějak moc dlouho a skončí to mezi něma, protože kluk je navíc z rozvedené rodiny, tak je možné, že se chová jako jeho otec dřív. A to my samozřejmě nechceme ať skončí s dítětem na krku a sama.

Leslie 16. 3. 2016 (15:26) 193.165.236.***
Láska je bohužel opravdu někdy slepá. Přesněji řečeno.. ne každá zamilovanost proudí ze srdce. 2příklady: 1)slečna je natolik zamilovaná jen proto,že se jí dostává dostatek dobrého sexu a zbytek neřeší (jednu takovou znám..neřeší kde ji chlapec s kým podvádí..ona si jede svoje a on svoje..když jsou však spolu,jsou jak dvě hrdličky,nehádají se,vše je krásné a dokonalé...ovšem jen na oko..takhle vztah fungovat nemá). 2)chlapec tvrdí,že miluje, přitom je to jen hra,aby si ji udržel a tím si NĚCO DOKÁZAL...žádný slušný člověk však přece vědomky neublíží svým milovaným blízkým..tak může činit pouze tvor s nedostatkem sebevědomí. (Pozn.jedinec,kterému zdravé sebevědomí neschází,nemá zapotřebí jakkoliv využívat své okolí,ani jej nijak tryznit..ať už psychicky či fyzicky).

tonda 16. 3. 2016 (12:26) 109.81.215.***
Ne to vůbec bydlí pořád u rodičů má menší sestru a mají senzační rodinu všechny je znám osobně a moc dobře spolu vycházíme. Rodiče se milují sami si to říkají a lásky tam je opravdu tolik, že by každý mohl závidět akorát se už poslední dobou rodičům nesvěřuje co jí provádí ten dotyčný. A finančně na něm není už vůbec závislá, protože sama pracuje a on si našel práci tuším až na nový rok někdy před tím půl roku nepracoval, takže v tomhle je samostatná. Takže jediné čím si to vysvětluji je, že je fakt opravdu moc zamilovaná a tím je hloupě zaslepená, protože každý vidí, že to dopadne moc špatně jen ona ne. Její rodiče a rodina kolem ho navíc nemají vůbec rádi, ale vědí, že jí tohle zakazovat nemuzou

Leslie 16. 3. 2016 (11:46) 193.165.236.***
Nemá ona slečna nějaké problémy v rodině? Nedostatek rodičovské lásky může v člověku vyvolat nejistotu,kterou pak člověk hledá jinde. Nebo..nepodporuje jí ten klučina třeba finančně? Nebo něco,o čem nevíš? Proc s ním stále je může mít x důvodu..

tonda 16. 3. 2016 (11:33) 109.81.215.***
ano s tím souhlasím :) a co se týká jejího chování vůči mě tak je uplně super a je mi vděčná pokaždé, když sem při ní, ale říkám, trápí mě, že tak trpí a nemůže se od něj odpoutat. No právě že není, nikdo nechápe co na něm vidí, ale jak říkám ovládá dokonale hru na city vždycky si ji získá slovy, že k sobě patří, svatba, děti, bydlení atd. a přitom jsou spolu třičtvrtě roku rozešel se s ní snad 7x, tak nemyslím si, že by to s ní myslel vážně to by ji tak neubližoval a choval se jinak. Takže souhlasím s poslední větou má ji na háku a využívá těch slabin atd.

Leslie 16. 3. 2016 (11:28) 193.165.236.***
První lásky jsou nejzaslepenější!Nemá cenu do nich rýpat.Dotyčná nevidí,neslyší.Ty sám pociťuješ nějakou změnu v jejim chování vůči tobě? Btw.to je ten kluk takový fešák?že si ty holky tak "háčkuje"? (tzn..má je na háku a jen využívá jejich slabin,naivity a hlouposti)

tonda 16. 3. 2016 (10:47) 109.81.215.***
tak to děkuji asi, bych jí taky něco takového měl říct :) No a okolnosti jsou takové, že je poprvé zamilovaná je jí čerstvě 21 jedna on je o necelý rok starší, tohle dělal i v jeho dřívějším vztahu ale ne hned od začátku, ale až po roce, kdy jeho předešlá holka taky nesměla nikam byla hlídána a pořád se s ní rozcházel a scházel, protožeco na to říct je výborný herec a manipulátor no a nakonec se na tu holku dá se říct vykašlal úplně a našel se tu moji kamarádku, ale právě s tou bývalou tu kamarádku podváděl a nejspíš i dál bude zase po čase. Takže jednoduše řečeno se nejspíš tenhle člověk nezmění, když to dělal předešlé přítelkyni a dělá to teď i moji kamarádce. Prostě když to shrnu neustálé podezřívání z nevěry, hádky, když se jí nějaký kluk na akci kde je i on(sama jít nemůže)dotkne, tak samozřejmě za to může ona a hned je další oheň na střeše plus dotyčný dostane po hubě, rozchody kvůli směšným banalitám, co většina párů ani neřeší(např. neodepsala když byla online na fb atd.) a navíc jak říkám již zmiňovaná nevěra. Teď jsou opět každý den spolu a my jen čekáme, kdy ji zase pošle někam.

Leslie 16. 3. 2016 (09:48) 193.165.236.***
Záleží na okolnostech, o kterych nic nevim,proto dokončím svůj příběh,Když mi můj nejkamarád tehda prvně řekl,že to není kluk pro mě,že mě jen využívá, poslala jsem jeho do pryč..brala jsem to tak,že mi to nepřeje a nějaký ten týden jsme se nebavili. Jednou za mnou přišel a řekl mi: "hele,když ho máš natolik ráda,že nevnímáš to zlo,co ti dělá,tak si s ním buď,už ti o něm neřeknou jedinné špatné slovo. Jen nechci,aby se naše přátelství rozpadlo,moc pro mě znamenáš,zažili jsme toho spolu hodně,je škoda to zahodit." a usmál se. V hlavě jsem měla radost. Radost z faktu,že můj nejkámoš pochopil,že jsem zaláskovaná,je se mnou a nevyvrací mi to.Až časem mi došlo,čím to,že jsem se nakonec pro rozchod rozhodla sama. Nucením,přemlouváním ani mučením nezměníte člověka,člověk se musí změnit sám,protože chce. Po rozchodu mi byl nejkamarád samozřejmě oporou.

16. 3. 2016 (08:07) 109.81.215.***
Děkuji za názor. Takže ji mám nechat ať se v tom koupe, říct to i jejím kamarádkám a čekat až na to přijde sama?

Leslie 16. 3. 2016 (07:09) 193.165.236.***
Milý Tondo, mezilidské vztahy jsou to nejsložitější. Máš-li slečnu vskutku rád, dej ji volnost. Hlavně ji neraď věci typu:"on není pro tebe." ..nemá to cenu. Sama jsem se ve svých 21letech zbláznila do o rok staršího kluka. První 4měsíce byly super, pak se jeho chování vůči mě změnilo (všiml si mě jen,když něco potřeboval, začal po mě řvát, podvádět mě a párkrát mě uhodil) další tři měsíce jsem to slepě snášela. Dokud..jsem si sama nesedla,neshrnula pro a proti. Mé rozhodující proti, díky kterému jsem ho dokázala opustit bylo uvědomění si, že díky němu nemám chvilku klidu. Můj mozek byl zcela zaslepen chtíčem - vědět o něm vše, být s ním furt, činit jej šťastným, nespustit jej z očí. Přitom jsem však zapomněla na sebe a na svůj život. Opustit jej byl ten nejlepší krok.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27910x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • (Chci ženatýho - přečteno: 101x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • (Chci ženatýho - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)