Internetová zpovědnice


Mám pocit, že chcípám za živa

Ahoj, je mi 30 let, ráda bych Vám napsala celý můj příběh, abyste mě lépe pochopili.
Ale bylo by to na dlouho, jde o to, že mi v průběhu života vznikla těžká porucha osobnosti z důvodu několika těžkých traumat. Když to přeskočím, jednoho dne jsem se ocitla na ulici, kde si mě našel můj přítel. Můj přítel je velký manipulátor a já jsem opak jeho osoby. Jednou mi jeho kamarád nasypal pervitin do pití, protože přítel je bývalý pornoherec a libovali se v sexu ve dvou... vlastně se takto dohodli, ale přítel si to pak rozmyslel a pervitin mi vylil a potom se přiznal, že mě zachránil.
Já totiž drogy nikdy neměla; ani nechci, myslím, že by mi tehdy z toho množství prasklo srdce. Znali jsme se asi 2 dny. Potom mi řekl, že jsem hodná, krásná holka, že na světě jsou jen prostitutky. A že se do mě zamiloval. Vzal mě k sobě do pokoje se spolubydlícími a od té doby s nim žiji. Bohužel jsem zanedlouho zjistila, že můj přítel pracuje jako prostitut pro geje. Spolubydlící byli gejové a také prostituté. Každy den nás navštěvovali dealéři drog s přísunem pervitinu. Tehdy jsem ještě nebyla zvyklá z ulice, že mám svůj rozum a cíl a oznámila jsem přítelovi, jelikož se se mnou nechtěl rozejít, že si má vybrat buď drogy nebo já. On si vybral mě i když bylo těžké dostat ho ze závislosti vlídnými slovy. Láskou, 24 hod. masážemi, protože měl bolesti a halucinace, odmitli jsme pervitin vpustit mezi nás.
Bohužel jako nahrážku si vybral marihuanu, kterou kouří od 15 let. A to tím stylem, že kouří každou půl hodinu i přes noc.
Můj přítel má také poruchu osobnosti, je prý pro společnost nebezpečný, seděl ve vězení a je velmi agresivní. Necitlivý a psychicky mě deptá, i když si to nezasloužím. Postupem času jsme začali žít sami bez spolubydlících, ale přítel mě začal více mlátit a ponižovat; denně na mě křičí, přestala jsem žít; přestala jsem být živá, miluju ho. Nevím proč... Párkrát mě dostal do blázince sebevraždou. Jednou jsem byla v léčebně 4 měsíce. Našla jsem si nový domov, ale netrvalo dlouho a stěhovala jsem se k němu zpět a pořád plakal, že mu scházím, i když jsem byla v léčebně. Teď mi už jen vyčítá, že mě díky odcizení začal nenávidět a nikdy mi to neodpustí... Už nemám žádné přátele. Sourozenci mi také nadávají, že jsem neschopná, že se jenom lituji. Mám malého syna, už se nevídáme. Nevoláme poslední týden; ležím jen v posteli, pláču. Nečistím si zuby; nemohu ani tu televizi slyšel a přítel utíká pryč a když přijde, tak na mě křičí, že, zase bulím. Nedokáži být bez něho... Nejhorší na tom je, že má leukemii; ani to nevím jistě, ale asi má a odmítá chodit k lékaři; už pár měsíců zvrací krev a říká, že umře dřív, protože ho nervuju.

Je mi to všechno líto... Jsem z dětského domova, nemám se už komu svěřit, jinak bych šla za mámou...

přečteno: 2123x
Zpět na seznam


hranicarka (30)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
3


Počet hlasů: 1
Průměrná známka: 5

leniczka 23. 7. 2012 (06:45) 89.103.76.***
Ahoj,pokud mohu poradit z tvého článku- tvůj přítel se drog nevzdá,nikdy,opravdu nikdy! Je mi taky 30 a je to děs ,ale zažila jsem spousty věcí:rodiče alkoholiky,přítele na drogách,útěk z domova,diagnosták-zvládla jsem toho moc a přesto,když mě ted potkáš,jsem usměvavá,v pohodě,chválím děti ,manžela,tchýni,rodiče a i když mám stále moc problémů,s lidmi se bavím a diskutuji velmi ráda.Avšak,řeknu vše narovinu! Moje rada tedy zní-vykašli se na něj(i když ho miluješ),on toho prostě nenechá. Radši mu zavolej nějakou pomoc,ale sama se distancuj,protože on bude nakonec bez drog a budeš za to moct ty. Doopravdická láska přijde-věř tomu,jsi mladá a podle mě i chytrá,chce to jen říct si -Stačí! Pomoz sobě,najdi přátele,kteří tě nezavrhli,call centrum,nebo cokoliv. Nejedřív ale musíš uzdravit sebe,abys mohla uzdravit ostatní! Já vim,lidem,kteří v tom ted nejsou se to lehko píše,ale věř,že tak to není a když už si se tady svěřila,píšou ti lidi,kteří ti chtějí jen pomoct(jako spoustě dalším)´. Sama v tom nejsi.Držíme všichni palce,dokážeš to! Jen si musíš trochu věřit. Kdyby se cokoliv dělo,stalo,klidně napiš. Držim všechny 4 palce :-)

11. 7. 2012 (14:48) 217.76.104.***
Obrat se na azylovy dum, na nejake centrum, ktere se zabyva pomoci drogove zavislym ci lidem, kteri nemaji budoucnost.

Sama priteli a citovemu a fyzickemu nasili neuniknes, na to nemas dostatecne silnou pudu pod nohama, ale zkus najit nekoho, kdo ti pomuze se z toho dostat.

A od pritele pryc. Na hodne velikou vzdalenost, aby te nemohl vydirat zatimco se pokousis ziskat zpatky svuj zivot. Novy zivot, nove pratele, nove vsechno.

Drzim ti palce.

9. 7. 2012 (16:42) 95.82.185.***
Chyby jsou již opraveny, děkuji za připomenutí.

Příběh je velice silný, brr. Drogy jsou svinstvo (nemám zkušenosti), jednou se do nich člověk dostane; přetočí se mu celý svět naruby.

Fandím Vám, jste ještě mladí. Neříká se to lehce, ale buďte "spolu"... Už takhle jste dost zničení a pokud máte lásku, co více si dopřát? ...

pravopis 8. 7. 2012 (22:16) 82.145.208.***
omlouvam se Za pravopis


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27969x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)